Eggerøre

IMG_4523

Har skaffet meg boken kokkelære av Victor Gausdal og den er ekstremt lovende. Har sittet og lest i flere timer og gleder meg skikkelig til å sette igang med å mekke alle de 1555 oppskriftene. Jeg starter mykt.. med Eggerøre!

Gausdal bruker ikke veske i eggerøren sin men har heller en raus dose smør i pannen når den skal stekes.  Et nytt triks jeg også lærte fra oppskriften hans var å steke på svak varme, skrape hvert 30. sekund og når det fremdeles er endel ustekt i egg i pannen, tar man den bare av kokeplaten for ettersteking. Resultatet er kjempesaftig og godt!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s